Vennligst les før du kontakter oss:

Viktig: Her samler vi de viktigste spørsmålene og svarene for å gi deg den informasjonen du trenger, hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt på denne siden, kan du kontakte oss direkte på kontakt@ozerty-norge.com, gjennom vårt kontaktskjema nederst på denne siden eller ringe oss på 80 06 24 43 eller +971 42 41 59 44 og vi vil mer enn gjerne tilby deg den hjelpen du trenger.

 

Bestillingen behandlesi løpet av 1 til 6 virkedager og standard leveringstid er 3 til 7 virkedager.

Hvis det har gått mindre enn 14 virkedager, må du bare smøre deg med litt mer tålmodighet, varen din er på vei!

Hvis hele bestillingen din fortsatt ikke har ankommet etter maksimalt 14 virkedager, vennligst kontakt oss slik at vi kan undersøke sporingsnummeret og sende varen på nytt om nødvendig.

For å spore bestillingen din, klikk på lenken Spor min bestilling og skriv inn sporingsnummeret ditt. Det ble sendt til deg på e-post innen 6 dager etter gjennomført kjøp.

Hvis du ikke har sporingsnummeret, vennligst sjekk spam, hvis det ikke er der, vennligst kontakt oss slik at vi kan gi deg mer informasjon.

Vi sender kun til Norge og De Forente Arabiske Emirater for øyeblikket. Vi jobber med å åpne en annen butikk for andre land.

Hvis varen din ankommer ødelagt eller skadet, vennligst kontakt vårt kundeserviceteam på e-post med et bilde eller en video av problemet som har oppstått, så sender vi deg en ny vare umiddelbart. Hvis du ikke får svar fra oss innen 24 timer (mandag til fredag), vennligst sjekk spam, vi svarer på 100 % av e-postene vi mottar. Om du ikke har fått svar via mail, kan du kontakte oss via telefon.

Ja, vennligst kontakt oss på e-post først for å åpne en kundestøttebillett for å validere din intensjon om å returnere denne varen, og for å fullføre returprosessen. Vennligst se våre retningslinjer for retur og refusjon.

Absolutt, kontakt oss, så gir vi deg beskjed om prosedyren. Du har 14 dager fra varen er mottatt. Du trenger bare å sende varen tilbake til oss, så går vi videre til refusjonen. Vennligst se våre retningslinjer for retur og refusjon.

Vi inviterer deg til å bruke vår kontaktside, eller vår e-post kontakt@ozerty-norge.com.Vi er forpliktet til å svare på e-post innen 24 timer, mandag til fredag. Hvis disse kanalene ikke fungerer for deg, kan du kontakte oss på telefon.

Ja, som bevis aksepterer vi betalinger via Visa, Mastercard og American Express. Disse verdenslederne ville aldri latt oss fortsette butikken vår hvis vi hadde en høy andel misfornøyde kunder.