Tilbakemeldinger om Ozerty

Hos Ozerty handler det om å gi deg førsteklasses service og produkter. De vennlige ordene fra våre fantastiske kunder får oss til å stråle av stolthet! Lyst til å se hva de har sagt om oss? Og hvorfor ikke dele din egen historie også? Enten det er en tommel opp eller et forslag, betyr dine tanker alt for oss. Det veileder vår vekst og beriker den generelle Ozerty-opplevelsen. Hvorfor ikke stikke innom og fortelle oss om din tid med Ozerty?

Se alle anmeldelser

Ozerty bekjemper inflasjonen for deg!

I dagens utfordrende økonomiske tider, har Ozerty ryggen din! Vi jobber tett med våre globale partnere - fra fabrikker, merker og leveringsfirmaer - for å sikre deg de beste tilbudene. Når du handler på en stor plattform som Ozerty, drar du nytte av vår kjøpekraft, og sikrer deg priser direkte fra fabrikken. Og gjett hva? Vi sender disse besparelsene rett til deg! Så, selv med priser som stiger overalt ellers, vil du hos Ozerty alltid finne en vennlig prislapp for deg.

Globalt Utvalgte Premium Varer

Hos Ozerty har vi bygget fantastiske relasjoner med leverandører og produsenter fra alle verdens hjørner. På grunn av vår brede rekkevidde og samarbeidsånd, tilbyr mange av disse globale partnerne oss spesielle avtaler. Og vær trygg, vi er forpliktet til å sikre ekthet, og prioriterer alltid ekte produkter for våre verdsatte kunder.

Fraktkostnaden er på Ozerty!

Gjett hva? De fleste av dine bestillinger sendes gratis med oss! Ja, det stemmer - Ozerty dekker dine standard fraktkostnader. Trenger du det raskere? Det finnes også et ekspressalternativ for deg. Vi kan tilby disse fantastiske avtalene på grunn av det effektive og utmerkede oppfyllelsessystemet vi har bygget opp over årene. Vi samarbeider med noen av de beste i bransjen for å få varene dine til deg raskt og trygt!

Sikre betalinger

Bare så du vet, hos Ozerty aksepterer vi Visa, Mastercard og American Express. Din betalingssikkerhet er vår høyeste prioritet, og vi vil aldri dele dine kortdetaljer med noen. Handle med tillit og ro i sinnet!

Se betalingsbetingelser

Leveringsgaranti

Hos Ozerty prioriterer vi sikre og tidsriktige leveranser med pålitelige globale partnere. Hvis det oppstår problemer under frakt, som skade eller forsinkelse, er vi på saken! Forsinket levering? Få en 70kr kreditt.

Oppdag din leveringsgaranti

Ditt Personvern Betyr Noe for Ozerty

Ozerty er dedikert til å holde informasjonen din sikker. Vi følger strengt våre retningslinjer for informasjonskapsler og personvern, og sørger for at dine data forblir beskyttet og konfidensielle. Stol på oss for å opprettholde de høyeste standarder for personvern og sikkerhet.

Les mer

Enkel retur innen 30 dager

Etter at du har mottatt pakken din, har du hele 30 dager på deg til å returnere eventuelle varer om nødvendig. Vi ønsker å sikre at du er 100% fornøyd med kjøpet ditt! Gjør dine kjøp med tillit, vel vitende om at hvis noe ikke går som planlagt, er det fortsatt tid til å ombestemme deg!

Les mer

Kjøpsbeskyttelse

Kjøp med trygghet hos Ozerty; hvis noe tar en uventet vending, vær trygg på at vi er her for å støtte deg.

Oppdag vårt Kjøpsbeskyttelsesprogram

Kundeservice

Vi forstår viktigheten av å være der for våre verdsatte kunder, adressere bekymringer, svare på spørsmål, og tilby støtte. Vårt responsive team er alltid tilgjengelig via e-post, og sørger for at uansett når du trenger oss, er vi bare en melding unna.

Kontakt oss