Handle med tillit takket være Ozertys Kjøpsbeskyttelsesprogram

Motta en umiddelbar erstatning hvis varen din ikke kan leveres, ankommer i skadet tilstand, eller ikke samsvarer med beskrivelsen.

Ozerty Kjøpsbeskyttelsesprogram

Slapp av, vel vitende om at vi er her for å gi støtte i de sjeldne tilfellene det oppstår komplikasjoner når du handler hos oss.

Hva som dekkes av Ozerty Kjøpsbeskyttelsesprogram

  • Varen din samsvarer ikke med produktbeskrivelsen eller bildene
  • Varen din ankommer skadet
  • Varen din møter leveringsproblemer, som å være forsinket eller tapt under transport

Vi er her for deg hvis noe går galt. Slik fungerer det:

Send inn en returforespørsel

For å starte en retur, vennligst kontakt oss via e-post. Vi setter pris på din tilbakemelding, så vennligst inkluder din grunn for returen, som vil hjelpe oss med å forbedre dine fremtidige shoppingopplevelser. Når vi mottar din e-post, vil vi veilede deg gjennom returprosessen.

Klikk her for å sende inn via e-post

Skriv ut returetiketten

Skriv ut og fest den vedlagte returetiketten sikkert på utsiden av returpakken din. Deretter kan du levere pakken på ditt nærmeste kontor for forsendelse. Den første returen for hver bestilling er gratis. Alle varer i deres opprinnelige tilstand er kvalifisert for full refusjon innen 30 dager etter kjøp. For å redusere ekstra fraktkostnader og minske miljøpåvirkningen av flere returer, anbefaler vi å gruppere varene du ønsker å returnere sammen. Vennligst sørg for at du sender pakken innen 14 dager etter at du har sendt inn din returforespørsel.

Få en umiddelbar nyforsendelse

Hvis din bestilling er kvalifisert for Ozerty Kjøpsbeskyttelsesprogram, vil vi raskt gjenforsende varene dine på vår bekostning. Du vil motta en bekreftelse når nyforsendelsen er gjort, og vi vil sørge for å prioritere pakken din over andre bestillinger slik at du mottar den så raskt som mulig.