Handle med tillit takket være Ozertys Leveringsgaranti

Hos Ozerty samarbeider vi med pålitelige globale fraktpartnere for å sikre sikker og tidsriktig levering av pakkene dine. Vårt engasjement er å garantere trygg ankomst av dine kjøpte varer. Skulle det oppstå problemer under transport, som skade, tap, eller forsinkelser, vær trygg på at vi er dedikert til å løse disse problemene og tilby optimale løsninger.

Vår Leveringsgaranti

70kr Kreditt ved eventuell forsinkelse

Hvis vi ikke klarer å levere bestillingen din innen Ozertys siste estimerte leveringsdato, vil du motta en 70kr kreditt innen 48 timer etter den datoen. Denne kreditten vil bli utstedt via e-post som en kampanjekode og kan brukes på din neste bestilling.

Umiddelbar gjenforsendelse for skadede varer

Hvis du mottar pakken din og oppdager at noen varer er tapt eller skadet under transport, kan du være trygg på at vi vil raskt utstede en umiddelbar gjenforsendelse for disse varene.

Umiddelbar gjenforsendelse hvis pakken er tapt

Hvis pakken din ikke har noen sporingsoppdateringer i mer enn 15 dager under transport, har du muligheten til å be om en gratis nyforsendelse. I tilfelle den opprinnelige pakken til slutt blir levert til deg, er du velkommen til å beholde den uten ekstra kostnad, og det er ikke nødvendig å returnere den.

30-dagers ulevert gjenforsendelse

Hvis pakken din ikke blir levert innen 30 dager, kan du be om en gratis nyforsendelse. Hvis ingen handling er tatt innen 35 dager, vil vi automatisk sende den på nytt. Hvis den ankommer senere, kan du beholde den uten kostnad, og det er ikke nødvendig å returnere den.

Våre leveringspartnere